Nieuws

Het laatste nieuws 

_______________________________
31-08-2023
Een kleine wijziging in de planning, deze staat dus verkeerd vermeld in het reeds gedrukte programmaboekje: Helaas is Vito als speellocatie komen te vervallen, in plaats daarvan wordt op de buitenpodia langer doorgespeeld. Met op vrijdag om 18.00 uur The Square Cats op het COOP podium en zaterdag om 18.30 uur Dalton 4 op het Koffiepot podium.
_______________________________
28-08-2023 – PERSBERICHT

Het wordt de weer een drukte van belang in Midsland met op 8,9 en 10 september de 33e editie van het Rock & Rollfestival. Een jaarlijks evenement met vetkuiven, suikerspinnen, oldtimers, brommers, live muziek op straat en in de restaurants en café’s en woensdag 13 september de jaarlijkse draverij op de Heereweg met aansluitend op de donderdag de veemarkt in het dorp.

Rock & Roll pin
Om het fesival mogelijk te maken wordt er ieder jaar een mooie Pin verkocht, dit collectors item is te bemachtigen bij de merchandise stand vlakbij het Kerkpodium naast de Coop. Voor de eilanders is er een mogelijkheid om al in de voorverkoop ( dinsdag vanaf 10 uur tot donderdag 17.00 uur) deze tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen bij de Primera in Midsland. Deze pin is niet alleen het toegangsbewijs voor de live optredens ’s avonds, maar draagt bij aan het gehele festival!

Oldtimers en verkoopstands
In de Ooster en Wester-buren staan diverse jaren vijftig en zestig Oldtimerauto’s te pronken en zij er diverse verkoopstands aanwezig die van alles te koop aanbieden op het gebied van Rock & Roll. In onze eigen merchandise stand zijn leuke shirts te koop en bieden wij onze prachtige L.P. met 16 R&R nummers voor een gereduceerde prijs aan.

Brommerrit
Gelukkig kan er dit jaar weer brommer gereden worden. Er is een speciale stichting brommerclub Midsland opgericht en is er toestemming verleend om weer door de Oosterburen te rijden. Om deel te nemen aan de brommertocht kan in de pinstand een embleem en jaartal gekocht worden wat op jas of shirt aangebracht kan worden. De brommerrit start 13.00 uur aan de oostkant van de Oosterburen bij Makelaardij van Keulen. Daar kan vanaf 12.00 uur een embleem aangeschaft worden.

Hoelahoep
Ook de Hoelahoep demonstratie en wedstrijd is weer terug. Hoelahoep deskundige Cynthia vervangt vrijdag de gymlessen van ’t Hunnighouwersgat door hoelahoep lessen te geven en demonstreert de resultaten daarvan op zaterdag 14.30 uur op ‘t COOP Podium en 15.45 op ’t Koffiepot Podium

Data en tijden
Het Rock & Roll festival wordt vrijdag 8 september 14.00 uur geopend en zondag 16.00 uur weer afgesloten. Volgend jaar vindt het festival op 13,14 en 15 september plaats. We hebben er zin in! Graag tot dan!