Het dorp Midsland

Midsland is uw bezoek meer dan waard!

Zoals de naam al zegt, ligt het dorp Midsland ongeveer in het midden van het bewoonde gedeelte van Terschelling. Het is het op één na grootste dorp van de 12 dorpen die het eiland rijk is.
In vroeger eeuwen bestuurscentrum en agrarisch dorp, heeft Midsland sinds de opkomst van het toerisme in de tweede helft van de twintigste eeuw grote ontwikkelingen doorgemaakt. Midsland is nu een toeristische trekpleister met tal van voorzieningen voor zowel toeristen als eilandbewoners. Denk bijvoorbeeld aan scholen, een bank, een supermarkt, een medisch centrum en vele logiesverstrekkers.
Daarnaast treft u in de gezellige dorpsstraat tal van winkels, boetiekjes en een gevarieerd aanbod van eetgelegenheden, cafés en andere uitgaansmogelijkheden.
Ook vinden er jaarlijks terugkerende feesten zoals Het Oerolfestival in Juni en in September natuurlijk het Rock’nRollStreet festival plaats.
Kijk voor meer informatie over Midsland zoals de eetgelegenheden, uitgaansleven, winkels en hotelaccommodaties op: terschelling-midsland.nl