Een weekend lang rock-‘n-rollen op Terschelling

Zetten jullie de data voor Rock and Roll Street Terschelling 2021 vast in de agenda? Op 10, 11 en 12 september vindt alweer de 32e editie van het festival plaats!

Midsland wordt omgetoverd tot een waar rock ‘n roll walhalla, met oldtimers, vetkuiven, suikerspinnen, dansdemo’s en allerlei swingende optredens. Overdag kun je gratis genieten van al het Rock’nRoll vertier in de straten van Midsland, maar om ‘s avonds de live-optredens van de verschillende Rock’nRoll en Rockabilly bands in de diverse horecagelegenheden bij te wonen is een toegangsbewijs nodig. Dat toegangsbewijs, dé Rock’nRoll pin, is tijdens het festival verkrijgbaar bij de merchandise stand. Let op: bij de merchandise stand kan alleen gepind worden. Voor meer info over de Rock ‘n Roll pin, de bromerrit, oldtimers  én de speciale Rock ‘n Roll veerboot: houd onze website in de gaten. Of volg ons op Facebook.

 

 

Houd voor alle laatste nieuwtjes deze website
en onze Facebookpagina goed in de gaten.

 

Zie voor meer informatie en de mogelijkheden voor een verblijf op Terschelling:
VVV TerschellingOp-Terschelling.nlTerschelling Startpagina, Terschelling.org

 

 

Wij willen de leden van de SAM, de gemeente Terschelling, de vrijwilligers en alle sponsors bedanken voor het mede mogelijk maken van de dertigste Rock ‘m Roll Street in Midsland.